Вертикална стойка за PS4/PS4 Pro/PS4 Slim

Още не е оценен Напишете отзив
65лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
VR0100

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Мултифункционален дизайн и съвместимост - Изчистен, удобен за ползване дизайн, напълно съвместима с трите модела на Playstation 4 - PS4/PS4 Pro и PS4 Slim
  • Светлинни индикатори за зареждане на джойстиците - Освен че може да зареждате до 2 PS4 джойстика едновременно, самата докинг станция на стойката разполага със светлинни индикатори за зареждане на джойстиците, като червената светлина показва че джойстика се зарежда в момента, а зелената показва, че е напълно зареден. 
  • Защита от презареждане - Стойката разполага с вграден чип за защита от презареждане на джойстиците, т.е. няма опасност Вашият джойстик да се презареди независимо от това колко време го държите в докинг станцията.
  • Усъвършенствана охладителна система - само с едно натискане на копчето (отстрани на стойката), двата големи охлаждащи вентилатора, освен че спомагат за по-бързото охлаждане на Вашата конзола, но и работят при по-тих режим, поддържайки нормална температура на конзолата, независимо от продължителността на игровата сесия.
  • Органайзер на дискове  и USB порт- Един чудесен плюс към тази вертикална стойка е и наличието на органайзер за дискове. Може да наредите до 12 броя от любимите си игри, спестявайки пространство и придавайки стил на Вашият гейминг кът. Освен това стойката разполага и със стандартен USB порт, който може да използвате, както за зареждане на телефон, така и за всичко, което Ви идва наум, свързано с приложението на този USB порт.


Напишете отзив