Универсална докинг станция 6 в 1

Още не е оценен Напишете отзив
45лв.
Наличност:
4
Код на продукта:
Универсална докинг станция 6 в 1

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Безопасно и практично - С вградената система за разпознаване, докинг станцията разпознава автоматично вашето устройство и го снабдява с най-подходящото напрежение за бързо зареждане. Осигурява защита от презареждане, пренатоварване, прегряване и от късо съединение.
  • Бързо и мощно - Докинг станцията осигурява бързо зареждане на вашите устройства с обща изходяща мощност 8.8А (4 х 1А и 2 х 2.4А).
  • Съвместимо с всички устройства - Универсалната докинг станция разполага със 6 слота и 6 USB порта за директно зареждане на до 6 устройства, като за целта не са ви нужни зарядни за всяко едно от тях. Вече може да зареждате вашите смартфони, таблети, тонколони, Bluetooth слушалки, фотоапарати, електронни четци, портативни конзоли и много други, без да се налага да търсите свободни контакти и място където да ги поставите.
  • Уникален дизайн - Разглобяемите преградки и стойка за Apple Watch ви дават пълна свобода на избор колко устройства да поставите на докинг станцията, както и чудесна възможност за по-лесно почистване на станцията.
Напишете отзив