Правила и условия

Защита на личните данни

 (1)Vray обработва и съхранява лични данни за своите клиенти в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни,Регламент (ЕС) 2016/679 и приложимите подзаконови нормативни актове. (2)Потребителят дава своето изрично съгласие личните му данни да бъдат използвани за целите,описани в Политика за поверителност. (3)Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България,само за срока и за целите,за които са предоставени. (4)Обработваме личните Ви данни,за да изпълним задълженията си като страна по договор за продажба на стоки и услуги.Възможно е периодично да ги използваме,за да изпращаме важни съобщения като известия относно направени поръчки или промени в нашите Правила и условия. По-подробно може да се запознаете със своите права,свързани със защитата на личните данни,в Политика за поверителност.


Гаранция и връщане

 Искаме да обичате нашите продукти толкова, колкото и ние. Всички продукти, които изпращаме, успешно са преминали нашите строги инспекции за контрол на качеството. Нашите гаранции покриват всички артикули, така че вие получавате пълнo спокойствие. Повечето продукти, продавани от VrayBg, са обхванати от следните изчерпателни гаранции за продуктите. Ако в малко вероятна ситуация не са покрити, моля  проверете нашите гаранционни изключения и бележки по-долу.

 

Продукт, който е повреден или не работи  (ППП – повреден при пристигане) обхваща гаранция за 7 дни право на връщане

Ако продуктът Ви пристигне повреден или не работи, моля, следвайте гаранционния процес и се свържете с нашия ‚,Център за поддръжка‘‘ за разрешение за връщане в рамките на 7 дни от получаването на поръчката. След като ни върнете продукта, можем да Ви изпратим безплатно нов артикул (ще ви възстановим цената за връщане) или можете да изберете да получите пълно възстановяване на сумата. Наслаждавайте се на пълно спокойствие: всяка покупка е 100% без риск всеки път, когато пазарувате във VrayBg.

Процедура за получаване на гаранция ,‚ППП’’

-       Клиентите трябва първо да изпратят ясна снимка или видеоклип на повредения или дефектния продукт и опаковката за доставка. Моля, използвайте добро осветление и близо до средно разстояние, за да можем да идентифицираме и потвърдим проблема. Размерът на прикачените файлове трябва да бъде под 2 МБ и изпратени на следният e-mail: support@vraybg.com

-        След като VrayBg получи върнатия продукт и потвърди, че продуктът е повреден, цената за връщане ще бъде възстановена въз основа на валидна декларация за връщане. Например, ако таксата за връщане е 60 лева, VrayBg ще възстанови на клиента същата сума от 60 лева. Ако нашият технически екип определи, че елементът не е ,‚ППП’’, VrayBg няма да компенсира таксата за връщане. Исканията за възстановяване на таксата за връщане, без валидна разписка за връщане на ,‚ППП’’, няма да бъдат приети.


-      Центърът за поддръжка може да ви предостави допълнителни подробности.
support@vraybg.comили на мобилен номер 0896 82 27 12



15 дни безусловна гаранция за възстановяване на неотворени и неизползвани продукти


Продуктите ТРЯБВА да бъдат върнати в оригиналната им опаковка, неизползвани и неотворени, за да могат да получат възстановяване на сумата на продукта.

 

 15 дневна гаранция за връщане на парите

За повечето продукти, в невероятната ситуация, в която продуктът ви е дефектен, можете да ни го изпратите обратно за възстановяване или обмен на артикули в рамките на 15 дни от получаването му. Продуктите ТРЯБВА да бъдат върнати в оригиналната им опаковка.

 

Една година гаранция за ремонт

Освен ако не е посочено друго на страницата на продукта, гаранционният срок по подразбиране за продукта е една година, считано от датата, на която сте получили стоките и имате право на безплатен ремонт. Всички безплатни ремонти трябва да бъдат потвърдени с производителя чрез обслужване на клиенти. Клиентите трябва да платят таксите за доставка за връщането на елемента в Vray, докато ние ще покрием таксите за доставка, за да изпратим ремонтираната стока обратно на клиента. Ако купувачът е повреждал или злоупотребил с артикула, няма да отговаря на условията за ремонт.

Гаранционни изключения и бележки

1. Амортизацията на естествения продукт чрез износване и разрушаване / повреда по време на употреба е отговорност на клиента и не е покрита от нашите гаранции.

2. Ако клиентът е повреждал / злоупотребил с артикула , гаранцията за продукта бива незабавно анулирана. В такива случаи няма компенсация. Въпреки това, клиентите са добре дошли да се свържат с нас, за да закупят резервни части (ако има такива).

 

Клиентът губи гаранцията в следните ситуации:

- Промяна на фърмуера на устройството или рутване на устройството

- Отваряне на артикула, при опит да поправите сами

- Промяна, премахване, персонализиране или размяна на части от продукта

- Използвате устройството по начин, който не е предназначен за него

- Продължите да използвате артикула, щом се появи грешка (в подобна ситуация се причиняват по-големи щети)

3. Всички връщания трябва първо да бъдат упълномощени от екипа за поддръжка на
VrayBg. Моля, направете справка със следните стъпки в "Как да заявите гаранция" по-долу. При нарушаване на задълженията по предоставената гаранция VrayBg си запазва правото да откаже всякаква компенсация, ако клиентът е върнал закупеният артикул без предварително разрешение формуляр за връщане, изпраща на грешен адрес, връща неправилен артикул или подаде празен пакет, VrayBg си запазва правото да откаже всякаква компенсация.

4. Всички артикули ще бъдат проверени от нашия технически екип при пристигането. Ако върнатият артикул не може да бъде ремонтиран, VrayBg ще предложи алтернативно решение.

 


Kак да поискате гаранция (връщане, поправка и възстановяване на сумата)

Ако закупеният от Вас артикул има проблем, първо изпратете билет до нашия ,,Център за поддръжка’’

Моля, следвайте внимателно нашия гаранционен процес, за да сведете до минимум закъсненията:
1. Опишете проблема с Вашият артикул подробно: Какво се случи? Кога? Как? Моля, посочете и пълния номер на поръчката и кода на продукта.

2. Кажете ни какви стъпки сте предприели, за да разрешите проблема.

3. Посочете кода на изделието, посочен на външната опаковка.

4. Изпратете ясна снимка или видеоклип, показващи дефект(и); Снимките те трябва да се направят при подходящо осветление.

ЗАБЕЛЕЖКА:Фотографиите / видеоклиповете в идеалния случай трябва да са ясни и фокусирани, да се извършват при добри светлинни условия, и от близко до средно разстояние. Това ни позволява да идентифицираме и проверим проблема. Ние винаги ще се стремим да ви помогнем. Благодарим предварително, че сте предоставили цялата информация, посочена по-горе.

 

Липсващ артикул (аксесоар), неправилен артикул или изпратен неправилен пакет

Моля, не забравяйте да отворите пакета от куриера и внимателно да проверите съдържанието, преди да подпишете приетият артикул от доставчика.

Какъвто и да е проблема, моля внимателно да следвате нашия гаранционен процес, за да сведете до минимум закъсненията:

1. Свържете се с нашия център за поддръжка с номера на поръчката и кода на продукта.

2. Моля, изпратете ясна картина на външната опаковка, видимите етикети за доставка и (ако е приложимо) получената стока.

 

     Възможни решения:

- Ако липсва елемент, ние ще изпратим отново липсващия артикул / аксесоар безплатно в рамките на гаранционния период.

- Ако сме изпратили грешен артикул: трябва да върнете сгрешеният продукт (задължително е състоянието на опаковката да бъде в търговски вид).  След получаване на продукта, ние Ви изпращаме обратно вече правилният продукт, като пощенските разходи и в двете посоки, са за сметка на търговеца.

 

Всички продукти на VrayBg са строго контролирани преди изпращането.

 

Поради естеството и предназначението си, категориите продукти са обект на износване и разкъсване при многократна употреба. Като такава, нашата 15-дневна гаранция за връщане на парите, свързана с играчки, скутери, велосипеди и  скейтборди, покрива само 7-дневна гаранция за връщане. Отговорността на клиента е да инспектира продукта внимателно при пристигане.

1. Връщането на резервни части и аксесоари не се приема. Ако сте получили дефектен или повреден при транспорт артикул, моля, свържете се с нашия ,,Център за поддръжка’’ в рамките на 3 дни от получаването на поръчката. След този срок, клиента губи право на подмяна.

2. Всички продукти, които са спечелени или изкупени като част от дадена дейност или състезание (напр. Чрез щастлив жребий) на VrayBg или някой от нашите промоционални канали, са изключени от правилата ни за гаранция и връщане.

 

Техническа поддръжка за цял живот

Надежден, полезен и гъвкав, VrayBg предлага основна техническа поддръжка през целия живот на вашите продукти. Пазарувайте с с увереност и се насладете на подкрепата, която заслужавате.