T10 FM Bluetooth Трансмитер

Още не е оценен Напишете отзив
28лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
T10 FM Bluetooth Трансмитер

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

Универсален FM Bluetooth Трансмитер за Вашият автомобил: Работи перфектно с всички видове Android и iOS базирани устройства, наличен слот за SD карти, както и AUX вход/изход за MP3/MP4 плеъри.

Висококачествен звук: Поддържа A2DP връзка и осъществява трансфер на звука от устройството до говорителите на автомобила без влошаване на качеството му. Вграденият микрофон Ви дава възможност да използвате устройството както за провеждане на телефонни разговори (хендсфри), така и да се наслаждавате на предпочитаната от Вас музика.

Опростен дизайн: 1.44 инчовият LED дисплей показва името на текущата песен, името на човека, който Ви звъни, радиочестотата , състоянието на връзката между устройството и телефона Ви, както и моментната сила на звука.

Зарядно: С универсалният USB порт (5V/2.1A), може да зареждате Вашият телефон, таблет и всяко друго съвместимо устройство по всяко време.

Лесно за употреба: Поставете трансмитера в запалката на Вашият автомобил, настройте радиото на автомобила и устройството на една и съща честота (87.5 - 108Mhz), след което свържете Вашият телефон с трансмитера посредством Bluetooth връзка за да приемате повиквания (ВАЖНО: за да приемате повиквания на високоговорителите на Вашият автомобил, е нужно да направите връзка между радиото и трансмитера с кабел, който е включен в комплекта, между двата AUX изхода).


Комплекта не включва SD карта памет!

Напишете отзив