Дифузер за ароматерапия с етерични масла

Още не е оценен Напишете отзив
54лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
VR0001

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Ултра тих - Дифузерът разпръсква мъглата изключително безшумно, чрез ултразвукова технология и без използването на топлина.
  • Автоматично изключване и контрол на разпръскване - Задайте таймера на дифузерът на 1 час, 2 часа или в непрекъснат режим - дифузера се изключва автоматично, когато свърши водата. 
  • 7 цветни LED светлини - Изберете един от  специално подбраните 7 цвята (червен, син, светло син, зелен, жълт, лилав бял) , както и интензитета на светене (силно или по-слабо), за да придадете още по-естетически вид на помещението в което се намира дифузера.
  • Висока производителност - Дифузерът с капацитет 100мл, служи и като овлажнител на въздуха, и работи 4 часа в режим на силно разпръскване на мъглата и 6 часа в слабо разпръскване на мъглата.
  • Практичност - Портативният дифузер може да бъде чудесно допълнение към вашият офис, спалня, детска стая и много други. Перфектен подарък за семейството или за приятели имащи интерес към ароматерапията.
  • ВАЖНО - Дифузера се пълни с вода под чертата и се добавят не повече от 2-3 капки чисто етерично масло (аромата е страшно силен и е желателно да не се прекалява). Освен ролята на овлажнител на въздуха и дифузер за ароматерапия, спокойно може да се използва и като нощна лампа с редуващи се цветове или един цвят по избор. 
Напишете отзив