Дифузер за ароматерапия и овлажнител на въздуха

5/5 (1 отзива) Напишете отзив
46лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
VR0002

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Мултифункционален  дифузер - Служи едновременно, като дифузер за ароматерапия, овлажнител на въздуха и като нощна лампа. Има 7 цвята, като може да си изберете само един или да се редуват, което създава приятна атмосфера във вашата спалня през нощта.
  • Лесен за употреба - Дифузера се изключва автоматично, когато нивото на водата/етеричните масла е твърде ниско, което гарантира спокойствие и безопасност. Изключително лесен за употреба - сипвате вода до чертата и слагате 2-3 капки етерично масло (парфюм есенция).
  • Режим на овлажняване - Може да работи в продължение на 3 часа в непрекъснат режим или 6 часа в прекъсващ режим (30 секунди работа/30 секунди пауза), като разпръсква изключително фин облак мъгла, която може да овлажни, както вашата всекидневна, така и всяка суха кожа. Освен това спомага и за по-добро дишане, когато спите с пуснат климатик.
  • Освобождава напрежението - С използвате на етерични масла, дифузера спомага за отпускане след тежкият работен ден, както и унищожава миризми от цигари, от домашни животни, както и помага за един спокоен сън изпълнен с приятен аромат.
Напишете отзив