Значения на статусите на поръчката Ви

 

"Регистрирана поръчка" - Поръчката Ви е приета в системата, но все още не е обработена.

 

"Обработена поръчка"  - Поръчката е приета успешно,  пусната е за изпълнение. Прогнозируемият срок за доставка е от 24 часа до 48 часа.

 

"Изпратени продукти"  - Поръчката е предадена към куриерска фирма фирма “ЕКОНТ” и в рамките на 2 работни дни ще бъде доставена до посочения от Вас адрес .

 

"Проблемна" - Поръчката е маркирана като  "Проблемна", когато при обработка на поръчката има изчерпан артикул или неточна информация. В случай, че оператор не е установил връзка с Вас на посочения в поръчката телефонен номер, то към Вас бива генериран уведомяващ SMS.

 

 

Към настоящия момент нямаме физически магазини на територията на страната. Поръчка може да изготвите през страницата на магазина или позвънявайки на телефонния номер, който е вписан в страницата 0896 82 27 12

  

 

Обработка на поръчките

Поръчки, направени до 19:00 часа, се обработват веднага и се доставят до 48 часа за по-големите градове или до 72 часа за отдалечени населени места.

 

Поръчки, направени след 19:00 часа се обработват на следващия работен ден.

 

Поръчки, направени след 16:00 часа в Петък, както и поръчки заявени в Събота, Неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.

 

При направени коректни заявки, за които няма възникнали въпроси или неточности, времето за доставка е като посоченото по-горе, в противен случай може да се удължи.

 

ПРИБЛИЗИТЕЛНА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА:

                              - до офис на ЕКОНТ  - 5лв.

                              - до адрес (с ЕКОНТ) - 8лв.