BT66 FM Bluetooth Трансмитер

Още не е оценен Напишете отзив

Възможни варианти

24лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
BT66 FM Bluetooth Трансмитер

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

Хендсфри обаждания: С вграденият микрофон, устройството Ви позволява да осъществявате хендсфри разговори за по-безопасно шофиране. С релефните си бутони, трансмитера позволява лесно да пускате музика по Ваш вкус, а с натискане на копчето за усилване и намаляне на звука, Вие може да приемате повиквания от телефона Ви, чрез Bluetooth връзка.

Дистанционно управление: Комплектът включва дистанционно управление, чрез което всеки присъстващ в автомобила Ви, безпроблемно може да избира и пуска музика по избор. Освен това FM трансмитера позволява да пускате музика директно от Вашият телефон към аудио системата на автомобилът Ви, посредством Bluetooth връзка.

Двоен USB порт за зареждане: С вградената защита от променливо напрежение, трансмитера разполага с 2 USB порта (5V/2.1А), чрез които може да зареждате Вашите смартфон и таблет едновременно.

AUX/USB/SD карта: С AUX входа и посредством 3.5мм аудио жак, Вие може да пускате музика от различни устройства към трансмитера, както и чрез SD карта или USB флашка.

LCD дисплей & 360 градуса ъгъл на завъртане: Разполага с прекрасен LCD дисплей. Устройството може да се върти на 360 градуса, за да получите максимален комфорт при избирането на музика или приемането на обаждания. Разполага също така и с антишоков пръстен за голяма стабилност дори и на неравен път.

Комплекта не включва SD карта!

 


Напишете отзив