6 причини да си купите смарт часовник

Отминаха дните, когато единственото нещо, което часовниците правеха, бе да отмерват времето. Технологиите се развиха през годините, така че защо да спираме да ги използваме? Самото име на смарт часовника е повече от достатъчно, за да разберете какво му е по-специалното. Тези смарт джаджи са спечелили огромна популярност през последните няколко години сред младежите и фитнес маниаците по всички правилни причини. Нека не забравяме, че те са стилни, освен полезни. Но ето 6 други причини да си вземете смарт часовник или смарт гривна:

  1. Не просто показва времето

Умният часовник предлага множество функции. Можете да получавате известия, да отговаряте на съобщения, да задавате напомняне, да приемате или отхвърляте повикване и много други.

  1. Има опции за персонализиране

Всики фитнес гривни и смарт часовниците имат големия плюс да са лесно променими – за много ниска цена в някой магазин за електронни джаджи може да намерите всякакви каишки за тях – разнообразни цветове и форми, които да изберете според тоалета си или според повода. Размерите и дизайните само се увеличават.

  1. Не са със сменяеми батерии

Повечето часовници все още използват батерии, нали? Със смарт часовник този досаден проблем не съчествува. Смарт джаджите се зареждат с USB кабели както останалите устройства. Освен това батериите им издържат много дълго време – седмица или дори 10 дни, а зареждането става бързо.

  1. Улеснява ежедневни дейности

Със смарт часовник или гривна може да използвате аларма, да отказвате обаждания, да получавата бързи известия, да видите кой се обажда и много други банални ежедневни дейности. Всичко обаче се случва много лесно с едно движение на ръката.

  1. Карат ви да сте активни

Няма как да си останете на дивана задълго – постоянни напомняния през един част Ви помагат да се сещате да се раздвижвате. Броячите на стъпки правят ходенето игра, в която неусетно ви се иска да печелите. Затова със смарт гривна или часовник ще сте много по-активни. Бонус: Някои от устройствата могат да напомнят и да се пие вода.

  1. Не са скъпи

Фитнес гривните и смарт часовниците не са скъпи и влизат в бюджета на всеки много лесно. Често умният часовник е много по-евтин от класически вариант, макар че има много повече полезни функции.  Можете да си ги купите от онлайн магазин за електронни джаджи

Препоръчани продукти

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of