Топ 5 джаджи за удобен и модерен офис

Инвестицията в някои интересни и удобни джаджи за офиса може да доведе до увеличаване на  производителността, както и до конкурентно предимство.

Кои са най-добрите джаджи, които всеки офис трябва да има?

USB нагревател за чаша

Едно приспособление, което ще използвате често е USB нагревател за чаша за сутрешното кафе в офиса ви. Има модерен дизайн, и е страхотна тема за разговор  Освен това ще ви спести време, може да го държите директно на бюрото си за лесен достъп.

Органайзер за бюро
Многофункционалните органайзери за бюро предлагат множество големи и малки секции, така че да може да поберете различни по размер документи, както и всичките ви дребни неща на бюрото. По този начин ще подобрите организацията и производителността на работния плот.

Поставка за мобилен телефон

Поставката за мобилен телефон е решаваща за всички, които вършат много неща едновременно. Така никога няма да се чудите къде се намира телефона ви, ще бъде лесно да го зареждате, както и няма да се притеснявате ако случайно разлеете кафе върху бюрото си.

Зарядна станция

Това е едно от приспособленията, които ще ви спестят много време. С него може да зареждате няколко мобилни устройства едновременно, без да има нужда от множество зарядни, които заемат място на бюрото ви. С компактния си и стилен дизайн, тази зарядна станция ще изглежда добре във всеки офис.

Дифузер за етерични масла и овлажнител за въздух

Добре е да инвестирате в дифузер и овлажнител за въздух за офиса. Този уред ще ви осигури непрекъснат поток от любимия ви пречистващ аромат и ще овлажнява въздуха за здравословна работна среда.

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of