Най-добрите смарт телевизори с перфектна картина

Ако търсите нов смарт телевизор, днешното разнообразие на пазара значително затруднява избора. Един телевизор може да има страхотно качество на картината, но с недостатъчно интелигентни функции, докато друг може да има всички услуги за стрийминг и опции за свързване, които търсите, но прави твърде много компромиси с качеството на картината.

За щастие, има много страхотни смарт телевизори. Ето шест от най-добрите предложения, повечето от които са на разположение в различни размери, за да отговарят на вашето пространство.

Най-добра стойност: TCL 6 Series

Смарт телевизорите на TCL на Roku не са били на пазара толкова дълго, и вече са изградили репутация като едни от най-добрите предложения на пазара. Вградената платформа Roku ще ви даде всички функции, които бихте очаквали от отделен стрийминг стик или кутия, а най-новите сетове 6-серия ще ви дадат отлично качество на картината и по-добро прилягане и завършване от техните предшественици, с по-добра метална рамка вместо пластмасова. Вие можете да потърсите в магазин, предлагащ  джаджи за дома и да си вземете безжична смарт клавиатура.

55-инчовият модел за $ 500 вероятно ще допадне на повечето хора, но дори и 65-инчовият модел е на изгодна цена под 1000 долара.

Най-добър OLED: LG C8 Series

Ако търсите най-доброто качество на картината в телевизора, вероятно ще харесате модел OLED, който ще даде най-добрите нива на черно и контраст.

На този фронт, телевизорите от серията C8 на LG са трудни за изпускане, тъй като CNET и The Wirecutter го оценяват като най-добрия телевизор, тестван от тях, и на цена, която, макар и все още висока, е значителна крачка от OLED телевизорите от преди няколко години. Също така ще получите пълна поддръжка за услуги за стрийминг от платформата на LG на Web OS, както и лесен достъп до Google Assistant. От почти всеки онлайн магазин за джаджи можете да допълните покупката и с аксесоари за PS4.

Най-добър LCD: Samsung Q9FN серия

Една област, в която LED / LCD телевизорите все още имат OLED въздействие, е яркостта и те могат да бъдат по-добър вариант, ако гледате най-вече телевизия в ярко осветена стая. Като цяло те са по-достъпни, макар че с модела на Samsung Q9FN не е точно така. Той обаче няма да ви разочарова в много други отношения и ще ви предостави картина, която може да съперничи на подобни високотехнологични OLED телевизори. Digital Trends го наричат най-добрия LED телевизор, който те са тествали, и „най-добрият Samsung телевизор, правен някога“.

Интелигентните функции са също толкова многобройни, колкото можете да намерите навсякъде, и включват гласовия асистент на Samsung Bixby, SmartThings и дори приложението Steam Link, за да ви позволи да предавате игри от библиотеката Steam. За да изпитате пълно удовлетворение от игрите добавете и аксесоари за Xbox.

Най-добър дизайн: Samsung The Frame

Може да се окаже трудно да се разграничат добрите телевизори едни от други, но един се откроява през последните години и това е Samsung The Frame. Може да се монтира на стена или да се качи на стойка и лесно да се сбърка с произведение на изкуството, когато не се използва, можете да се наслаждавате на  произведения на изкуството от Samsung Art Store по ваш избор.

Очаквано, качеството на картината няма да съвпадне с това на телевизор с подобна цена и с по-семпъл дизайн, но интелигентната платформа Tizen ще ви даде всички възможности за стрийминг, които ще намерите в други телевизори на Samsung. Вижте също Как да създадете перфектната стая за виртуална реалност и няма да искате да излезете от дома си.

Най-добър под $ 1000: VIZIO P-Series

Телевизорите Vizio отдавна са предпочитан избор за отлично качество на картината на достъпна цена, и по-специално серия P си струва да я погледнете, ако искате да купите нещо по-добро от средния клас.

Wired дава на телевизора особено високи оценки за дълбоките черни цветове, които се доближават до нивата на OLED – и след като откриват, че вградените приложения остават малко по-желани, той идва с вграден Chromecast, което ви позволява бързо да предавате нещата от телефон.

Най-добър избор на лукс: Sony Master Series A9F / Z9F

Всеки път, когато гледате водещите модели на Sony, знаете, че търсите сериозна инвестиция, но най-новата серия на Master от компанията доставя стоките, ако искате референтно ниво, за да извлечете максимума от вашите 4K UHD филми и телевизионни шоута.

Можете също така да вземете своя OLED под формата на A9F или LED с Z9F, като и двете притежават пълнофункционална Android базирана смарт платформа за телевизори, с поддръжка на Google Асистент и Chromecast.

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of