Смарт часовникът е супер треньор

Смарт часовниците и фитнес гривните са едни от най-добрите треньори в днешно време. Най-големият им плюс е, че плащате за тях веднъж и, стига да ги слушате, вече може да разчитате на зсравните им съвети занапред във времето.

При избора на смарт часовници или фитнес гривни подберете внимателно моделът според това какво ви е нужно. Освен че са незаменим помощник в организацията на деня с редица функции като напомняния, аларми и входящи обаждания, те имат и такива, свързани със здравето.

Раздвижване

Освен че броят крачки и калории, тези смарт джаджи имат функцията да напомнят на притежателя си да се раздвижи, ако прекалено дълго време е в покой.

Вода

Има гривни и часовници, които напомнят за пиенето на една чаша вода или друга течност през определено време.

Пулс

Една от най-важните функции на вашия умен часовник е измерването на пулса. С негова помощ ще разберете кога се вълнувате прекалено много, дали нещо ви изморява прекомерно и кое ви кара да сте в покой.

Кръвно налягане

Има смарт часовници, които могат да мерят дори и кръвно налягане. Не е нужно да обясняваме защо тази функция е ценна и как може да ви помогне в грижата за здравето.

Поставяне на цел

Смарт часовниците и гривните имат специална функция, коятп не просто действа като педометър, а и позволява поставянето на цел. Ако целта е 12 хиляди крачки на ден например, гривната отчита нисък резултат, ако са по-малко. А по-важното е, че и поздравява собственика си, когато е постигнал целта. Част от тази система е и получаването на медали при рекорден брой крачки. Така движението се превръща в игра и дори съревнование. Стимулът за повече спорт е постигнат.

Своят стилен личен треньор, които комуникира с вас непрекъснато, когато е поставен удобно на китката, може да купите от добър онлайн магазин за електронни джаджи.

Препоръчани продукти

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of