Какви са функциите и предимствата на смарт гривните?

Какво представлява смарт гривната?


Смарт гривната е мини-компютър, носен на китката, който следи фитнес данните. Така че, в зависимост от модела или марката, те могат да имат множество полезни функции. Други може да са фокусирани само върху фитнес данни или не е необходимо да бъдат свързани с устройство като таблет или смартфон.

Функции на смарт гривната

Фитнес мотивация
Смарт гривната изпраща сигнали, които ви напомнят да се упражняват. Това е много важно, защото ви помага да увеличите мотивацията си, да сте ангажирани и да продължите да се движите. Освен това данните за здравето ви помагат да коригирате фитнес плана си и да избегнете наранявания.

Показва данни за здравето и фитнес режима ви
Със смарт гривна може да наблюдавате калориите, разстоянието, стъпките, сърдечната честота, кръвното налягане и много други. Освен това, те могат да ви дадат страхотна картина за вашето здраве и фитнес нива.

Проследяване на една или няколко дейности или спорт
Ако обичате да спортувате или да се занимавате с каквито и да е физически дейности, смарт гривната ще вие от полза. Тя може да проследява всякакъв вид дейности като  йога, бягане, ходене, туризъм и други.

Може да наблюдава качеството на съня
Смарт гривната може да наблюдава качеството на вашия сън, етапи и колко дълго сте спали.

Водоустойчивост
Смарт гривните могат да бъдат водоустойчиви. Някои от тях са подходящи и удобни за плуване и могат да се използват под душа.

Можете да носите смарт гривна всеки ден
Така ще получавате данни за зравето си, ще наблюдавате физическите си дейности и ще получавате персонализирани предложения. Носенето им през цялото време ще ви помогне да разберете колко сте активни в ежедневните си дейности. Освен това ще ви помогне да създадете навик да се движите.

Вграден GPS
Ако искате да следите маршрута си, докато бягате или карате велосипед, вграденият GPS ще ви е от полза. Така ще проследявате колко далече бягате и ще подобрите ефективността си.

Смарт гривните са подходящи за всеки тип дейност
Те могат да се използват за всякакъв вид дейност като упражнения, бягане, плуване, дейности на открито и т.н.

Комуникационни функции
Смарт гривната ви дава всякакви възможности за комуникация: часовник, аларма, музикален плейър, камера, известяване в социалните медии, предупреждения за имейл / текст / обаждане.

Предимства на смарт гривната

Те са насочени най-вече към благополучието. Поради техните фитнес и здравословни характеристики, можете да следите сърдечната си честота и нивата на стрес. Те следят напредъка ви, докато тренирате. В допълнение, смарт гривната ви помага да засилите вашата фитнес мотивация. Освен това, та ви напомня да останете активни до следващата си тренировка.

Лесна за използване. Смарт гривните нямат много приложения, което ги прави по-лесни за използване от смарт часовник например.

По-дълъг живот на батерията. Батериите на смарт гривните издържат по-дълго време, тъй като нямат много приложения.

Смарт гривната е лека. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху тренировката си по-добре. Смарт гивната е комфортно и стилна.

Може да бъде по-достъпна от смарт часовник. Смарт гривна може да закупите на много добра цена, за разлика от смарт часовник, който е значително по-скъп.

Препоръчани продукти

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of