5 джаджи за морето – не ги забравяйте

Лятото чука на вратата, а температурите стават все по-високи. Време е за плаж. Тук трябва да уточним, че джаджите, които сме подбрали действително отговарят повече за почивка на плажа, но определено са нужни и в планината. Ако предпочитате усамотението сред природата може би само една от тези смарт джаджи е под въпрос. Останалите са просто необходими и не трябва да ги забравяте.

Електронен четец

Електронния четец е номер едно при почивки. Затова има редица причини, а най-важната е: той е тънък и тежи много по-малко от първия том на Игра на тронове (особено, ако наистина си падате по фентъзито, и книгите ви тежат много, защото са дебели тонове).

Още едно преимущество е, че така си носите няколко книги със себе си. Голям плюс е, че някои от новите модели на електронните четци са водоустойчиви – така няма да ви е страх да не ви опръска някой.

Селфи с професионална камера

Тук искахме да напишем селфи стик, но това не е достатъчно.  Телефонът ви може и да е способен на невероятни снимки, но все пак препоръчваме една хубава портативна камера с подходящ селфи стик и непромокаем кейс. Така ще имате страхотни кадри с високо качество като от професионален фотоапарат и ще можете да хванете не само себе си, но и обектите, пред които се снимате, и то в детайл. А непромокаемият кейс си е идеален при лек дъжд да речем.

Колонка

Блутут колонките са истинска благословия за всеки, който обича да живее с музика. С тяхна помощ партито е където си поискате да бъде – по всяко време и на всяка място. Бонусът е, че само избирате каква музика да слушате и всеки може да е диджей. Колонките са преносима доза добро настроение.

Фитнес гривна

За да знаете всичко, по всяко време – понякога смяната на климата може да се отрази по-сериозно на здравето и е хубаво да имате тракер, който отмерва пулса.

С крачкомера винаги ще знаете какви разстояния сте изминали. А удобните функции на вашата смарт гривна или смарт часовник винаги ще ви известят, че някой ви звъни – дори и да сте оставили телефона си далече от себе си. Някои модели са водоустойчиви до известна степен.

Външна батерия

Е, за никъде сте без външна батерия. Представете си колко снимки искате да направите. Замислете си колко пъти ви е нужна навигацията на телефона. Помислете си, колко пъти ще го свържете с други устройства. Дните през лятото са дълги и наситени с емоции. Добре е винаги да сте със зареден телефон и външната батерия е точната джаджа, която ви е нужна. Добра идея е да допълните аксесоарите със бързо зарядно за телефон.

Остави коментар

avatar
  Subscribe  
Notify of