Ароматерапевтичен дифузер с вградена Bluetooth колонка - дървено покритие 450мл

Още не е оценен Напишете отзив
120лв.
Наличност:
1
Код на продукта:
VR0025

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Множество функции - Ароматерапия, овлажняване на въздуха, сменящи се светлини, Bluetooth тонколонка
  • Мобилно приложение - Имате възможност да управлявате дифузера, както ръчно, така и с Bluetooth, чрез мобилното приложение Atomizer+ (може да изтеглите напълно безплатно от App Store за iOS и Google Play за Android). Мобилното приложение Ви позволява да избирате светлина по Ваш вкус и моментно настроение, да регулирате силата на изпръскване на мъглата и нейната продължителност, както и таймер за включване на дифузера, в определен от Вас час.  
  • Bluetooth тонколонка - След свързване на Вашият телефон или таблет към дифузера посредством Bluetooth, може да пускате любимата си музика и да се наслаждавате на една приятна и ароматна обстановка.
  • Голям капацитет - Дифузерът разполага с капацитет 450мл., което предполага работа без прекъсване в продължение на 12 часа. Отново чрез мобилното приложение, може да зададете през какъв интервал от време да разпръсква мъглата, както и да зададете колко часа да работи в непрекъснат режим (максимално 12 часа).
  • Вградена защита - При изчерпване на количеството вода в дифузера, той автоматично ще се изключи, предпазвайки Ви от напълно нежелани последици, в случай че отсъствате от дома или офиса.
Напишете отзив