Ароматерапевтичен дифузер 400мл с дистанционно управление

Още не е оценен Напишете отзив
99лв.
Наличност:
7
Код на продукта:
VR0029

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • 400мл капацитет и вградена защита - С капацитет от 400мл, дифузера може да работи непрекъснато до 10 часа, или през интервал от 1ч/3ч/6ч. При достигане под минимално допустимото количество вода за работа на дифузера, той се спира автоматично. Количството мъгла, което изпръсква е от 30 до 60мл на час и работната площ, която покрива е около 25-30кв.м.
  • Безшумна работа - Със своята ултразвукова технология, шумът от работата на дифузера е изключително нисък и в никакъв случай не би попречило на сънят Ви, както и спомага за овлажняване на кожата, особено в помещения с работещ климатик.
  • 7 LED светлини и дистанционно управление - Имате възжмоност да се наслаждавате на постоянно променящи се светлини или да си изберете една по Ваш вкус и моментно настроение. Освен това всяка светлина има опция да бъде по-ярка и ли по-бледа. Друга екстра е и наличието на дистанционно управление с което можете да контролирате времето през което да разпръсква мъглата, както и нейната гъстота, избор на светлина, и разбира възможност да включвате или изключвате дифузера.
  • Фино дървено покритие - Изработен от т. нар. "BPA- FREE" пластмаса (напълно безвредна), с фино тъмно дървено покритие, дифузера притежава особен чар, който придава и на помещението, в което се използва, било то спалня, детска стая, кухня, офис и т.н. Прекрасен подарък за Вас или за Вашите близки.

             Технически характеристики:

  1. Капацитет: 400мл
  2. Размери: 24.7см х 16.8см
  3. Режим на работа: 1ч/3/ч/6ч/непрекъснат
  4. Работна площ: 25-30кв.м.
  5. Без съдържание на BPA
Напишете отзив