Ароматерапевтичен дифузер 200мл - тъмно дървено покритие

Още не е оценен Напишете отзив
88лв.
Наличност:
1
Код на продукта:
VR0031

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Уникален дизайн и приложение – дизайнът на този дифузер, го прави да изглежда изключително стилен и същевременно полезен атрибут за Вашето ежедневие. Напълно подходящ за употреба, както за офиса, така и за дома.
  • LED светлини и таймер за разпръскване на мъглата – имате възможност да се насладите на променящи се LEDсветлини, както и да изберете такава, отговаряща на Вашето моментно настроение. Също така може да настроите дифузера да разпръсква мъгла през определен интервал от време, разделен в 4 режима – 1 час/3 часа/ 30 секунди и постоянен режим на разпръскване на мъглата.
  • Безшумен и с вградена защита – оборудван с ултразвукова технология, позволявайки му да работи изключително безшумно, този дифузер може да бъде използван, както през деня, така и през нощта, без да вреди нито на работата, нито на съня. Освен това при изчерпване на количеството вода в дифузера, се активира вградената му защита, която го изключва автоматично, осигурявайки Ви спокойствие и липса на притеснение от евентуални нежелани последици.
  • Ароматерапия и овлажняване – ползата от работата на дифузера е огромна и освен прилагане на ароматерапия със съответните етерични масла, може да бъде използван и като овлажнител на въздуха, особено в помещения с работещ климатик. Освобождава от натрупания стрес през деня и подобрява качеството на сънят. 
Напишете отзив