Ароматерапевтичен дифузер 200мл - светло дървено покритие

Още не е оценен Напишете отзив
88лв.
Наличност:
9
Код на продукта:
VR0030

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Елегантност и стил - разчупения дизайн на този дифузер, му придават уникален стил и визия, превръщайки го в един изключителен атрибут за Вашата всекидневна, спалня, офис и др.
  • 7 LED светлини - само с едно натискане на бутона за светлина, може да се насладите на редуващи се 7 цвята LED светлини, а с повторно натискане на същия бутон, може да изберете цвят по Ваш вкус и моментно настроение.
  • Разпръскване на мъглата - имате четири опции за избор на интервал от време за разпръскване на мъглата - през 1 час; през 3 часа; през 30 секунди или режим на разпръскване на мъглата без прекъсване.
  • Ултразвукова технология - този модел притежава специална ултразвукова технология, която свежда издавания от него шум до минимум, без да нарушава работният Ви процес или почивка.
  • Ползи от дифузера - определено това е продукт, който би обогатил Вашето ежедневие, независимо дали сте на работа или вкъщи. Работата му подобрява качеството на Вашия сън, овлажнява кожата в сухите и студени зимни дни, както и при наличието на климатик в стаята или в офиса. Друга полезна, но и много важна екстра, е системата за автоматично изключване след изчерпване на количеството вода в него, което изключва напълно риска от евентуално късо съединение или прегряване на продукта.

Напишете отзив