Ароматерапевтичен дифузер с вградена Bluetooth колонка

Още не е оценен Напишете отзив
95лв.
Наличност:
Изчерпана наличност
Код на продукта:
VR0013

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Супер тих ароматерапевтичен дифузер, с вградена Bluetooth колонка,давайки възможност да слушате любимата си музика от вашият телефон, чрез Bluetooth връзка. Създава уютна обстановка, посредством сменящите се светлини и успокояващата струя мъгла, придавайки една приятна атмосфера, без да обезпокоява вашият сън.
  • Разполага със цветни LED светлини, които се редуват или може да изберете само една, по ваш вкус. В комбинация със есенция от етерични масла, това устройство Ви придава, така необходимото спокойствие и наслада в края на тежкият работен ден. 
  • Освен за ароматерапия, дифузера изпълнява функция и като овлажнител на въздуха. Особено полезен за стаи, в които се използва климатик, овлажнява сухата кожа, подобрява сънят и намалява хъркането. Освен това има вградена защитна функция за самоизключване при липса на вода във резервоара, с което допълнително ви дава сигурност и спокойствие.
  • Разполага с капацитет от 200мл, както и функция за настройка на интервала за разрпъскване на мъглата - 1ч/ 3ч/ 5ч. Изключителен аксесоар за вашият дом, както и чудесен подарък за близък приятел или роднина.
Напишете отзив