Ароматерапевтичен дифузер и овлажнител на въздух 300мл - тъмно дървено покритие

Още не е оценен Напишете отзив
65лв.
Наличност:
12
Код на продукта:
VR0006

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Стилен ароматерапевтичен дифузер, фино облицован с тъмно дървено покритие. Придава чар на помещението, в което се използва и допринася за една по-приятна  и спокойна среда за живеене.  
  • Капацитет на резервоара - 300 мл, като изпуска мъгла до 30 мл на час. Работи до 10 часа в непрекъснат режим на работа. Наливате вода и (или) добавяте 2-3 капки етерично масло и се наслаждавате на уникалният ефект от работата на този прекрасен продукт.
  • Снабден с ултразвукова технология, този дифузер работи изключително тихо, изпуска както много фина мъгла, така и много гъста, изключително полезен през студените месеци за напукана кожа. Също така Ви помага да дишате много по-добре по време на сън, при работещ климатик.
  • Имате възможност да избирате между 7 цвята светлина (опция за един цвят, както и променящи се такива). Съобразено с Вашият вкус, може да настроите цветовете да са по-бледи или по-ярки. Меката светлина създава една романтична релаксираща атмосфера, помагайки Ви да избягате от шума и суетата на съвременният живот.
  • Ароматерапевтичният дифузер работи в 4 режима - 1 час/ 3 часа/ 6 часа/ постоянен режим на работа. 
Напишете отзив