Нашата мисия

Нашата мисия е проста: да се превърне в водещ онлайн продавач на електроника, като предлага несравним избор от най-добрите джаджи, непобедим опит в пазаруването, бърз транспорт и изключителна услуга на клиентите, която надхвърля очакванията.

За нас клиентът винаги е крал. Нашата обща ангажираност към клиентите, ни дава възможност да работим в тясно сътрудничество с всеки клиент. За нас поръчката приключва, когато сте напълно удовлетворени.

 

Обширен избор

Vray е специализиран в потребителска електроника и джаджи. Нашият онлайн каталог непрекъснато се разширява с най-новите и най-готините джаджи, добавяни всеки ден!

 

Доставка директно до вашата врата

Достъпни са възможни варианти за доставка за всеки клиент. При закупуване на продукти на стойност над 100 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Просто пазарувайте, получавайте и се наслаждавайте на поръчката си! :)

 

Защита на клиентите

Насладете се на цялостни гаранции, включително 15-дневна гаранция за връщане на продукт. Повечето продукти също са обхванати от нашата едногодишна политика за ремонт и замяна.

 

Изключително обслужване на клиентите

Ние приемаме вашето удовлетворениe, като наш успех.  Предлагаме професионална, специализирана услуга за всеки един клиент, независимо от размера на поръчката. Центърът ни за поддръжка отговаря бързо на вашите въпроси, а нашите  телефонни услуги предлагат поддръжка в реално време, когато имате нужда от тях.